Jdi na obsah Jdi na menu
 


12. 1. 2008

Tijani Belaïd měl na Nový rok vážnou dopravní nehodu

Tijani Belaïd byl na Nový rok obětí nehody, když se vracel domů ze Sousse (v Tunisku) v 7 hodin ráno. Jeho auto se ocitlo na druhé straně vozovky a narazilo do jiného vozidla s šestičlennou rodinou...

Nejhorší je, že matka a jedna z dcer nehodu nepřežily a zbytek rodiny je v kritickém stavu. Belaid měl v autě kamaráda, který také zemřel. Slávistický fotbalista utrpěl pouze tržné rány na obličeji. Jak se podle internetových zdrojů později prokázalo, nebyl viníkem nehody. Jiný opilý řidič totiž zřejmě ztratil kontrolu nad svým autem a narazil do Belaidova auta. To ho poslalo na protější jízdní pruh, kde do něj narazilo auto šestičlenné rodiny. Druhou verzí, je tato: Opilý řidič narazil do auta šestičlenné rodiny. To se nárazem dostalo du druhého jízdního pruhu. Když dva členové rodiny unikali z vraku, vběli přímo pod auto Tijanimu. V každém případě Tijani nemohl střetu zabránit.

Belaid se měl co nejdříve připojit k tuniskému národnímu týmu. Včerejší zprávy však hovoří o tom, že Rogere Lemerre, tuniský trenér, ho v nominaci raději vynechá.

Zde je nominace:

Brankáři: Hamdi Kasraoui (Esperance Tunis), Aymen Mathlouthi (Etoile Sahel), Adel Nefzi (Club Africain)

Obránci: Wissem Abdi (Zamalek), Wissem Bekri (Esperance Tunis), Sabeur Ben Frej, Radhouane Felhi, Seif Ghezal (Etoile Sahel), Karim Hagui (Bayer Leverkusen), Radhi Jaidi (Birmingham City), Mehdi Meriah (Etoile Sahel), Chaker Zouaghi (Lokomotiv Moscow)

Záložníci Chaouki Ben Saada (Bastia), Yassine Mikari (Grasshoppers Zurich), Joahar Mnari (Nuremburg), Mehdi Nafti (Birmingham City), Mejdi Traoui (Etoile Sahel), Kamel Zaiem (Esperance Tunis)

Útočníci: Mehdi Ben Dhifallah, Amine Chermiti (Etoile Sahel), Yacine Chikhaoui (FC Zurich), Francileudo dos Santos (Toulouse), Issam Jomaa (Caen).

Zbývá jen jedna drobná, avšak záhadná otázka: Jak je možné, že se o nehodě z 1. ledna dozvídáme až teď? Zahraniční zdroje poskytly informace okamžitě.

zdroje:

http://tunisia.worldcupblog.org/group-h/tijani-belaid-involved-in-new-years-eve-car-crash.html

http://africa.reuters.com/sport/news/usnBAN229732.html

odkazy:

http://football.guardian.co.uk/breakingnews/feedstory/0,,-7219209,00.html

http://tunisia.worldcupblog.org/group-h/details-surrounding-tijani-belaids-new-years-day-car-crash-surface.html

http://tunisia.worldcupblog.org/

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

dodatek:

PoKy, 13. 1. 2008 16:27

Před soud a do vazby nepůjde jen řidič nákladního automobilu, který podle všeho nehodu zavinil, ale i všichni účastníci nehody. Ač měl Tijani negativní testy, podle tuniského zákona je tomu bohužel tak. Musíme tedy vyčkat do 25.ledna, kdy bude soud a pak bude mít Tijani doufejme konečně pokoj.
zdroj: www.slavia.cz