Jdi na obsah Jdi na menu
 


22. 11. 2007

Brückner sice Pudila odepsal na Olomouc...

Jistě všichni víte, že Daniel Pudil vstřelil na Kypru branku. Ale co je pro páteční fotbal horší, budeme mít značný počet unavených hráčů. Jako by to zařídil sám Košťál, že celý zápas dnes odehrál reprezentant Pudil, za "jednadvacítku" si zahráli Švec Suchý. Gebre Selassie odehrál 11 minut a měl by mít dost sil v pátek nastoupit v základní sestavě. Krajčík odehrál proti San Marinu 63 minut a zda nastoupí v základní sestavě proti Olomouci, těžko říci. Oproti tomu Tijany Belaid si vyzkoušel ve Vídni skoro celé utkání (81 minut) a těžko s ním počítat. Připraven by ale měl být Stanislav Vlček i Martin Latka.

Nicméně doufejme, že Karel Brückner není takový Sparťan, jak to vypadá a že jeho sliby o tom, že: "Řekli jsme, že budeme mužstvo doplňovat. Nechtěli jsme tým rozbít, když byly tendence ho rozbít. Jsme domluveni s Vítězslavem Lavičkou, že po tomto podzimu, když oni na jaře nehrají, budeme doplňovat z jednadvacítky. Bude to kvalitní kádr,"1 neznamenají, že příležitost dostane kdokoliv, jen ne žádný Slávista. Nezbývá, než doufat. Máme skvělý tým, vždyť i Tijany Belaid, který nehraje ve Slavii v základní sestavě, patří k Tuniským oporám. "Mladá" reprezentace staví na Slávistech, stavíme nový stadion, proto se ani před další nepřízní "zákulisí" nemusíme zbytečně strachovat.

Spekulace některých ohledně toho, že účastí v reprezentaci se zvedá Pudilova cena a Liberec si tak za něj může říct vysokou částku, je neopodstatněná, neboť Pudil je ve Slavii na hostování s opcí. Tedy Slavia může Liberci zaplatit částku, na které byly týmy předem dohodnuty a Pudil je náš: "Těsně před uzavřením soupisek pro evropské poháry odchází z Liberce do pražské Slavie reprezentační záložník Daniel Pudil na půlroční hostování s opcí na případný přestup. Výši odstupného se kluby dohodly nezveřejnit. V souvislosti s tím byla uvolněna transfer karta obránce Miroslava Holeňáka, který už dva měsíce trénuje s Libercem."2

1 http://fotbal.sport.cz/clanek/121062-bruckner-uspokojily-me-vykon-hracu-i-vysledek.html

2 http://fotbal.sport.cz/clanek/117462-hrisnik-pudil-odchazi-na-hostovani-do-slavie.html

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

...

PoKy, 22. 11. 2007 22:33

"Součástí dohody je opce na další působení hráče ve Slavii ve formě hostování či přestupu," Zlámal, manažer Slavie (http://www.vfotbal.cz/index.php?art=479) Přestože Pudil před hostováním prodloužil v Liberci do roku 2010, má Slavie opci na přestup.