Jdi na obsah Jdi na menu
 


4. 1. 2008

Přehled přestupů

Stanislav  Vlček: Do Anderlechtu odešel na své přání, vedení mu nebránilo. Přestupová částka je údajně kolem 30 mil. korun.

Goce Toleski: Přišel do Slavie jako první, za 4,5 milionů (výše částky se může změnit s ohledem na výsledky), ačkoliv měl nabídky z bundesligy i ze Sparty. Má být náhradou za Standu Vlčka.

André Hainault: do Slavie přišel také z Mostu (stejně jako Toleski), na hostování s opcí.

Bořek Dočkal, Lukáš Vácha, Marcel Gecov: Největší rána pro Slávisty. Že Standa Vlček odejde, to je jeho přání, ale pustit do Liberce hned tři velké talenty, to může hodně moc mrzet. Liberec má vše ve své moci, neboť Gecov přestupuje rovnou, Vácha s Dočkalem jdou do Liberce na hostování s opcí. Vzhledem k tomu, že loni nabízel Rosenborg Trondheim za Dočkala 1 mil. eur v jeho 18 letech, je to zřejmě velmi ztrátový a riskantní obchod (součástí je totiž nepochybně hostování Jana Blažka ve Slavii). Bořek Dočkal je reprezentant do 20 let a uplynulou sezonu byl tahounem Kladna.

Jan Blažek: Všichni Slávisti se modlí, aby to nebylo, jak to vypadá. V Liberci mu pomalu končí smlouva, jeho motto je "děvky, chlast, ***ání" (už z otřepaného profilu na http://libimseti.cz/Johnii28/). Jeho pověst je opravdu děsivá, i když je to prý velký talent. Jestli však stojí za tři naše velké talenty, to by musel být hodně kvalitní. Alkohol a špatná životospráva dokážou i s velkým talentem pořádně zamést. Budeme muset doufat, že ho K. Jarolím srovná, jinak to může dopadnout zle... Vzpomeňme na fotbalisty, kterým toto motto zničilo kariéru. Uvidíme až časem, zda vedení ví, co dělá nebo je pořízení tohoto fotbalisty za tři naše jeden velký risk.

Do Slavie přichází na hostování s opcí. Jak Dočkal, Gecov a Vácha, tak i Blažek za nespecifikovanou částku.

Marek Jarolím: Synovec Karla Jarolíma, 23letý záložník a ochovanec Sparty přichází z Plzně. A něco o něm: výška + váha: 182/75, přezdívka: Mára (Jaro), oblíbené jídlo: steak, nápoj: Ice-tea, barva: bílá, muzika: rock, RNB, dosavadní největší úspěch: reprezentace  U-21, fotbalový sen: španělská liga. V dosavadní kariéře působil ve Spartě, Plzni a Mladé Boleslavi.

Josef Kubásek: Mladý brankář (22 let) ze Sokolova je už téměř ve Slavii (na hostování ovšem). Snad to souvisí s tím, že naše dvojice brankářů není zrovna nejmladší a Michal Vorel si možná už moc nezachytá. Slavia už má zkušenosti s dohodami se Sokolovem (Dřížďal, Costa).

____________________________

V článku z portálu http://fotbal.idnes.cz se ještě uvádí, že " v rámci ligy Slavia hodlá uvolnit Necida". Tím bychom přišli v podstatě o všechny velké a známé talenty z béčka.

Marek Suchý: má údajně nabídku z Evertonu za částku okolo 110 mil. Kč. Podle http://www.eyefootball.com má už v lednu namířeno do Evertonu, dále se píše, že ho měly v hledáčku některé velkokluby, např. Anderlecht a že může hrát na postu středního obránce nebo jako středopolař.

Milan Černý: Další dorostenec míří pryč, zatím nejsou známy podrobnosti. Milan Černý trénuje s Kladnem, kde hostovali předtím úspěšně Gecov a Dočkal.

Michel Fernando Costa: Už se připravuje se Slavií, ačkoliv to ještě veřejností neproběhlo. Dnes zasáhl do bojů ve Fortuna cupu, uvidíme, zda si ho K. Jarolím ponechá v týmu nebo ho pošle pryč.

________________________________________

Patrik Gedeon, bývalý Slávista (momentálně působící v třetiligových Blšanech, má namířeno do Mostu.

zdroje:

www.slavia.cz

http://www.eyefootball.com/news/2475/Marek-Suchy-to-Everton

http://www.fcviktoria.estranky.cz/clanky/hraci-tymu-a/marek-jarolim

http://fotbal.idnes.cz/most-zacal-galeje-s-gedeonem-i-johanou-d82-/fotbal.asp?c=A080104_135147_fotbal_mah

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář