Jdi na obsah Jdi na menu
 


30. 1. 2008

Tijani Belaid už je v Praze!

Slávistický fotbalista Tijani Belaid už je zpátky v Praze. Soud, který ho v Tunisku čekal 25.1. dopadl podle očekávání, tedy dobře. Tijani v žádném případě na nehodě z 1.1. nenesl vinu. Podle některých médií byl vrah, podle dalších překročil povolenou rychlost a nebo pil před jízdou alkohol. Ovšem prokázalo se, že hyenismus, touha po senzaci a Sparťané zas ukázali, co dovedou (viz diskuse na www.sport.cz ze dne, kdy se objevily první zprávy o nehodě).

Velmi zkreslené byly i popisy této nehody. Verze, kterou uvedl sám Tijani je tato: „Soud mne osvobodil, neshledal žádnou moji vinu, neřídil jsem pod vlivem alkoholu a ani jsem nepřekročil povolenou rychlost. Auto z protisměru vjelo do mého pruhu, snažil jsem se mu vyhnout a narazil do kamionu a jiného již havarovaného auta. Na místě zahynul bratr manžela mé sestry, ostatní lidé při předchozí nehodě na stejném místě.“

Tijani má ale na fotbal opět chuť a s nehodou se snaží vyrovnat. Kvůli ní přišel o vysněný Africký pohár, ale také nemohl podtoupit přípravu se Slavií ve Spojených arabských emirátech.

Nicméně dobrou zprávou je, že si Tijani kromě šrámů na obličeji neodnesl žádné zranění.

zdroj: http://www.slavia.cz/novinka.asp?id=13957&typ=

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář