Jdi na obsah Jdi na menu
 


18. 11. 2007

Vouchery na Slavii

ObrazekByl zhruba čtvrý den, kdy probíhal prodej voucherů do Edenu. Koupení voucheru znamená právo na permanentní vstupenku na příští fotbalovou sezonu do nového Edenu. Jakási záloha se platí ve výši 882 Kč.

S kamarádem jsme se rozhodli, že je načase vyrazit a zajistit si místa do Edenu. Cesta od nás z Vršovic trvá tak tři čtvrtě hodiny, jenže jinde než na Strahově nelze voucher pořídit. Když jsme dorazili na místo, před námi bylo tak pět lidí, takže se zdálo, že moc dlouho čekat nebudeme. Ovšem opak byl pravdou. Každý před námi tam byl zhruba 15 minut, až na dva kluky, co šli před námi. Těm to trvalo přibližně pět minut.

Během čekání se na místo dobelhal dokonce i sám fotbalista, který je podle mě největším slávistickým talentem. Byl to Petr Janda. Musím říci, že působí hodně nenápadně, ale o to víc sympaticky. Ačkoliv se o berlích sotva dostal do schodů a do dvěří, stále se usmíval.

Mezitím, co jsme čekali, Petr Janda přišel i odešel, já se přes skleněné dveře snažil vypozorovat, co tam ty lidi tak dlouho dělají. Moc jsem nevypozoroval, ale aspoň něco ano. Jakási stařenka vytasila na prodávající slečnu asi pět permanentek.

Čekali jsme dlouho, ale dostala se na nás řada. Slečna u pokladny povídá: "Tak kolik máte permanenteka kolik chcete míst?" Odpověděli jsme, že tři permanentky a šest míst. Slečna se zeptala, jestli nám to může napsat včechno na jeden voucher. Prý by to jinak trvalo hrozně dlouho. I ten jeden trval pět až deset minut, takže kdyby jich bylo šest, asi by o bylo opravdu na dlouho. Osobní údaje stačili pouze kamarádovi, u ostatních pěti lidí stačily pouze jména.

Po oněch pěti až deseti minutách jsme jeli zpět do Vršovic s papírem formátu A3, což byl onen voucher. Podle neoficiálnách údajů je v současné době prodáno kolem 1800 míst.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář